Culoarea anului 2011 in Designul Interior

Culoarea este foarte importanta in ceea ce priveste Designul, dar a fi in pas cu tendintele fiecarui an nu este un lucru foarte usor, iar de multe ori nici ieftin, insa poti schimba aspectul locuintei tale daca apelezi la mici accente de culoare (culoarea aflata in tendintele anului, bineinteles!).
Tendintele anului 2011 propun o paleta cromatica foarte indrazneata, compusa din culori pale, calde, combinate cu unele puternice, care au menirea de a inveseli incaperea in care vor fi utilizate. Astfel, Institutul Pantone Color, autoritatea mondiala in domeniul culorilor si furnizorul culorilor profesionale pentru Industria Designului, cel care desfasoara activitati de cercetare privind tendintele culorilor in Desigul Interior, mentioneaza ca Honeysuckleo nuanta vibranta si energica, este culoarea vedeta a anului 2011 (În momente de stres, avem nevoie de ceva care sa ne ridice moralul.
Caprifoiul este o culoare captivanta, stimulanta, care genereaza adrenalina" / „In times of stress, we need something to lift our spirits. Honeysuckle is a captivating, stimulating color that gets the adrenaline going” - explains Leatrice Eiseman, executive director of the Pantone Color Institute®). Honeysuckle este o culoare ce se afla la granita dintre rosu si roz, o culoare ce face trimitere la anotimpurile calde si la parfumul dulce al florii caprifoiului, dupa care a fost denumita. Acesta culoare, va domina in 2011 Industria modei, a cosmeticelor din intreaga lume, cat si Designul Interior, putand fi adaptata cu succes mai multor stiluri de amenajare, deoarece este dinamica si optimista, dar sa nu uitam ca stimuleaza apetitul, de aceea poate fi folosita la finisarea peretilor din bucatarie. 
Aviz bucatarie, va arat designul bucatariei mele pe care l-am facut anul trecut (2010), deci, inainte ca cei de la Institutul Pantone sa desemneze Honeysuckle culoarea anului 2011.😂 
Comments

Adriana Hulea said…
Super arata, se vede ca pui suflet...cand o sa am nevoie de un designer, iti dau un telefon:D
Andreea Popa said…
Adriana, oricand, cu mare placere!

Popular Posts