06 December 2011

Livingul / Living Room

LIVINGUL sau cum se spune la bloc “sufrageria”, este  cea mai importanta parte a casei tale, deoarece reprezinta incaperea cea mai des vizitata, dar tin sa mentionez ca, sufrageria nu este living, ci este dining

Ii spunem “sufragerie” pentru ca, pe vremuri, in cea mai importanta camera a casei se lua masa, iar masa statea in mijlocul camerei, insotita de scaune inalte, masive, cu diferite tapiterii. 

Astfel, se poate spune ca, livingul tau tine loc de carte de vizita pentru cei care iti trec pragul. Este locul unde ne petrecem cea mai mare parte a zilei, de aceea, ar trebui sa acorzi o importanta cuvenita amenajari acestuia, obiectelor de decor folosite si stilului, deoarece vor vorbi despre tine si despre priceperea ta in ati amenaja interiorul.

Asa ca m-am gandit sa-ti ofer cateva idei de amenajare a Living room-ului tau, care sa imbine cu succes stilul cu partea practica.Foto: https://ro.pinterest.com/

2 comments:

Octavian Vita said...

Imi place cum este amenajata sufrageria din ultima imagine, mi se pare ca are un aer elegant.

Andreea Popa said...

Asa este, se resimte aerul elegant din dorinta de simplificare spre stilul de viata eco, deoarece culorile folosite in amenajarea livingului din ultima imagine sunt in tonuri pamantii: maro, verde, auriu chihlimbar etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts