Propunere Design Bar/Cofetarie Anaconda

Rolul dulciurilor este acela de a iti oferi o stare de bucurie datorita formei interesante, coloritului si bineinteles, datorita aromei si a gustului „divin”.
Referitor la spusele de mai sus poti vizualiza designul ce l-am propus pentru amenajarea unui bar/cofetarie, Cofetaria Anaconda.

La acest proiect am mers pe nuante de turquoise, nuante de pamant si cele 2 non-culori alb/negru.



Indiferent daca va place designul sau nu, trebuie neaparat sa postez ceva dulce, un desert ce imi place foarte mult, pe care, de altfel il si pregatesc foarte des, este ceva ce merge de minune cu ambientul acestor poze. 


Tort Kodrit Kadir 😋 yummy yummy


Reteta:

Tort Kodrit Kadir

6 oua
300 g de zahar
5 linguri de zahar
900 ml de lapte
100 ml de ulei
100 g de faina
1 lingurita praf de copt
4 linguri de cacao
esenta de vanilie si de rom


Compozitia pentru crema de zahar ars se face din 5 oua intregi batute bine cu 200 g de zahar (pus treptat), esenta de vanilie si 800ml de lapte (pus treptat).
Compozitia pentru blat se face dintr-un ou batut bine cu zaharul ramas (pus treptat), restul de lapte (pus treptat), uleiul (pus treptat), faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt, cacaoa si putina esenta de rom.
Se ia o cratita cu Ø 26cm in care se topesc 5 linguri de zahar, iar peste zaharul putin racit se adauga compozitia de vanilie, apoi direct in mijlocul cratitei se toarna compozitia pentru blat (blatul se va ridica la copt).
Se coace la 180°C timp de 40min.
Se lasa la racit, apoi se intoarce cratita (tot siropul de caramel rezultat va fi absorbit de blat).
Pofta buna!

Comments

Popular Posts