24 January 2014

~Radiant Orchid 18-3224~ Culoarea Anului 2014 / ~Radiant Orchid 18-3224~ Color of the Year 2014

Mi-a placut foarte mult culoarea verde-smarald, aleasa pentru anul 2013, asa ca am asteptat alegerea culorii Pantone pentru 2014.
In fiecare an, Institutul Pantone Colorautoritatea mondiala in domeniul culorilor si furnizorul culorilor profesionale pentru Industria Designului, cel care desfasoara activitati de cercetare privind tendintele culorilor in Desigul Interior, anunta ca Radiant Orchid 18-3224 o nuanta vibranta si energica, este culoarea vedeta a anului 2014.

Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute vorbind despre culoarea vedeta a anului 2014, a declarat ca aceasta "Este o armonie incantatoare de tonuri fuchsia, mov si roz. Radiant Orchid inspira incredere si emana bucurie, dragoste si sanatate. Este un mov captivant, care te atrage prin sarmul sau".
Culoarea Radiant Orchid este o culoare versatila, care va adauga multa caldura oricarui interior, dar si o nota feminina, aceasta putand fi folosită in amenajarile interioare la finisarea peretilor si in decoratiunile interioare, unde acestea vor asigura un punct focus al incaperii, mai ales daca Radiant Orchid este combinat cu verdele olive sau turquoise, aqua sau galben deschis, iar cand este asezata langa auriu, crem sau galben neon Radiant Orchid devine absolut stralucitoare.
Atunci cand aveti o casa amenajata in culori neutre precum gri, beige sau maroniu, Radiant Orchid inveseleste atmosfera din acea incapere.
Iata cateva exemple de amenajari interioare folosind culoarea Radiant Orchid 18-3224:
Sa incheiem cu un moodboard pe care l-am conceput pentru a sustine aceasta culoare Radiant Orchid 18-3224:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts