04 February 2014

Semnificatia zilei de nastere / Birthday significance

Ziua de Nastere 1

Trasaturi pozitive: determinare, dinamism, indrazneala, incredere in sine, forta interioara, vointa, demnitate, orginalitate
Trasaturi negative: incapatanare, hipersensibilitate, aroganta, lipsa viziunii
Numarul 1 sugereaza ca dispui de abilitati de conducere intr-o masura mai mare decat ar indica-o Calea Vietii tale. O Zi de Nastere cu acest numar confera o doza sporita de vointa si incredere, precum si o abordare originala a situatiilor. Numarul 1 iti poate diminua abilitatea si dispozitia de a te ocupa de detalii, indreptandu-te catre o vedere de ansamblu a lucrurilor. Poti fi sensibil, insa ai tendinta sa iti reprimi sentimentele.


Ziua de Nastere 2

Trasaturi pozitive: empatie, compasiune, intuitie, afectiune, intelegere
Trasaturi negative: nesiguranta, timiditate, stangacie, dependenta emotionala, cu toane
O Zi de Nastere cu numarul 2 adauga personalitatii tale emotie, sensibilitate si intuitie. 2 este un numar foarte sociabil, care te ajuta sa iti faci prieteni cu usurinta; insa in grupuri mai mari nu te simti tocmai la largul tau. Natura calda si afectuoasa, la randul tau cauti in permanenta afectiunea celor din jur.Esti predispus catre depresie intr-o mai mare masura decat celelalte numere, caci emotiile tale se intorc catre interior, provocandu-ti neliniste si tulburare.

Ziua de Nastere 3

Trasaturi pozitive: adaptabilitate, optimism, carisma, capacitate de comunicare, putere de convingere
Trasaturi negative: cinism, iresponsabilitate, superficialitate, aroganta, promiscuitate
O Zi de Nastere cu numarul 3 iti aduce o doza sporita de vitalitate. Energia lui 3 isi permite sa te recuperezi rapid dupa orice caedere, fie fizica sau mentala. Desi numarul 3 indica o fire agitata si nelinistita, afisezi adesea o atitudine lejera, uneori chiar nepasatoare. Ai un talent natural de a te exprima in public si intotdeauna faci o impresie buna. Maestru al cuvintelor, poti fi un bun scriitor in aceeasi masura ca si orator. Dispui de o imaginatie vie, insa ai tendinta de a-si risipi energiile si de a te implica in prea multe chestiuni superficiale. Esti afectuos si iubitor, insa uneori prea sensibil, iar dispozitia ta oscileaza rapid de la optimism la deprimare si invers.

Ziua de Nastere 4

Trasaturi pozitive: organizare, perseverenta, disciplina, echilibru, corectitudine
Trasaturi negative: obsesie, tiranie, exigenta, necomunicativ
O Zi de Nastere cu numarul 4 ar trebui sa te ajute sa devii un mai bun manager si organizator. Acest numar adauga la trasaturile indicate de Calea Vietii responsabilitate si autodisciplina. Natura sincer si onesta, esti o persoana serioasa si muncitoare. Numarul 4 insa aduce si o serie de limitari, in special daca este activ si in alte zone ale temei. Acest numar are un efect inhibitor asupra capacitatii de a exprima sentimente si emotii. Pentru tine, sentimentele reprezinta ceva care trebuie tinut strans sub control si nu iti permiti prea des sa fii spontan. In general esti o inclinat catre latura practica si rationala a vietii. Numarul 4 aduce de asemenea o doza sporita de rigiditate si incapatanare.

Ziua de Nastere 5

Trasaturi pozitive: cooperare, flexibilitate curiozitate, inteligenta, spirit analitic
Trasaturi negative: frivolitate, sarcastism, agitatie, lipsa de responsabilitate, pasiv-agresiv
O Zi de Nastere cu numarul 5 arata ca lucrezi bine cu oamenii si iti place prezenta lor. Esti talentat si flexibil si stii cum sa iti prezinti ideile. Ai o minte rapida si dispui de o buna gandire analitica. Avand o fire activa si nerabdatorare, munca de rutina te plictiseste. Din timp in timp incep sa te mamance talpile… si atunci stii ca a venit vremea pentru schimbari si calatorii. Ai tendinta de a evita responsabilitatile.

Ziua de Nastere 6

Trasaturi pozitive: blandete, generozitate, onestitate, de incredere, responsabilitate
Trasaturi negative: spirit manipulativ, barfitor, codependenta, dominare
O Zi de Nastere cu numarul 6 confera trasaturi precum responsabilitatea, dorinta de a ajuta si multa intelegere pentru ceilalti. Esti deschis si onest cu toata lumea, si tii foarte mult la familia si prietenii tai. Numarul 6 este asociat cu responsabilitatea si afectiunea, si indiferent de Calea Vietii tale, aceasta Zi de Nastere arata interesul si grija pe care o porti celor din jurul tau.

Ziua de Nastere 7

Trasaturi pozitive: inteligenta, simt etic, spirit analitic, memorie fotografica, intuitie
Trasaturi negative: introvertire extrema, excentricitate, necomunicativ, egoism, cinism
O Zi de Nastere cu numarul 7 adauga la trasaturile de baza o oarecare doza de perfectionism si individualism. Ai o capacitate de analiza bine dezvoltata si esti capabil de rationamente complicate. Esti sensibil si intuitiv, iar presentimentele tale se adeveresc adesea. Nu prea iti place sa primesti ordine, asa ca probabil o sa preferi sa lucrezi singur, sau macar intr-un post unde poti fii propriul tau sef. Aceasta Zi de Nastere confera o tendinta spre egocentrism si incapatanare.

Ziua de Nastere 8

Trasaturi pozitive: pragmatism, optimism, idealism, energie, judecata echilibrata
Trasaturi negative: lacomie, obsesie, neglijenta, dominare, nesabuinta
O Zi de Nastere cu numarul 8 confera un talent special pentru afaceri si capacitatea de a concepe a planifica la scara mare. Dispui de abilitati executive si ai o buna judecata a valorilor. Stii sa cum sa gestionezi si sa unde sa investesti banii, si ai putea foarte bine sa initiezi propria ta afacere, de vreme ce oricum preferi o pozitie din care sa poti controla totul. Acest numar este asociat cu un foarte mare potential pentru succes.

Ziua de Nastere 9

Trasaturi pozitive: toleranta, compasiune, idealism, sensibilitate, intelegere
Trasaturi negative: imoralitate, lipsit de simtul realitatii, aroganta, resentiment
O Zi de Nastere cu numarul 9 adauga naturii tale o nota de idealism si spirit umanitar. Lucvrezi usor cu oamenii, caci ai o vederi largi, esti tolerant si generos. Esti sensibil la sentimentele si nevoile celorlalti, si chiar daca celelalte numere de baza nu arata acest lucru, esti intelegator si plin de compasiune. Sentimentele tale sunt profunde si adesea te gasesti in situatii de o mare incarcatura emotionala. 9 are intotdeauna tendinta de a da mai mult decat primeste.


Ziua de Nastere 10

Trasaturi pozitive: spirit proactiv, atitudine pozitiva, dinamism, inteligenta originalitate
Trasaturi negative: pripeala, neglijenta, face pe seful, nerecunostinta, aroganta
O Zi de Nastere cu numarul 10 adauga personalitatii tale o nota de ambitie, forta si dorinta independenta. Posezi abilitati de conducere si esti orientat catre succes. Esti un bun planificator si poti organiza oamenii pentru a duce la indeplinire planurile concepute de tine. Rutina este un motiv frecvent de frustare. Lectia ta pentru aceasta viata este sa inveti sa traiesti conform visului tau – sa ai curajul si forta de a invinge obstacolele si de a dobandi independenta pe care ti-o doresti cu toata fiinta ta.

Ziua de Nastere 11

Trasaturi pozitive: imaginatie, idealism, putere de convingere, spiritualitate, intuitie
Trasaturi negative: delasare, lenevie, sarcasm, izbucniri de temperament
O Zi de Nastere cu numarul 11 indica faptul ca esti visator si idealist. Latura ta spirituala este puternica, iar intuitia te ajuta in tot ceea ce faci. Esti constient si sensibil, dar si temperamental. Desi esti inteligent si analitic, nu te simti la largul tau in lumea afacerilor. Esti un creator si un visator, mai degraba decat un realizator.

Ziua de Nastere 12

Trasaturi pozitive: energie, entuziasm, generozitate, carisma, viziune
Trasaturi negative: egoism, imprastiere, lipsa de simt practic, fanatism
O Zi de Nastere cu numarul 12 confera un talent artistic ce se manifesta in tot ceea ce faci, incepand cu modul in care iti decorezi caminul, mancarea pe care o gatesti, modul in care te exprimi si orice activitate careia i te dedici. Esti dotat cu multa imaginatie si o minte agera. La petreceri iti place sa iti distrezi prietenii cu povesti, glume sau cu vorbe de duh. Dispui de vitalitate atat de mare incat corpul tau se vindeca mult mai repede decat in cazul altor oameni. Chiar daca esti o persoana in general optimista, poti cunoaste bruste schimbari de dispozitie, cazand intr-o stare de depresie si autocompatimire.

Ziua de Nastere 13

Trasaturi pozitive: sinceritate, onestitate, hotarare, rezistenta, atentie la detalii
Trasaturi negative: obsesie pentru munca, isi reprima sentimentele, ranchiuna, intoleranta
O Zi de Nastere cu numarul 13 indica faptul ca pentru tine familia, traditia si comunitatea ocupa locul cel mai important. Esti un bun conducator si un bun observator al detaliilor. Iti plac lucrurile solide si practice, si aceasta se reflecta in determinarea si precizia cu duci la capat orice intreprindere. Esti insa atras si de domeniul artistic, si cauti mijloace pentru a-ti exprima talentul in forme concrete. Nu este de mirare ca iubesti natura – uniune suprema a frumusetii, formei si functiei. Poti fi incapatanat si rigid, refuzand noutatea si ideile creative, agatandu-te de metode deja stabilitate, care iti confera siguranta.

Ziua de Nastere 14

Trasaturi pozitive: cooperare, flexibilitate, organizare, spirit analitic, curiozitate
Trasaturi negative: nerabdare, agitati, indisciplina, lipsa de responsabilitate, nu-si respecta promisiunile
O Zi de Nastere cu numarul 14 arata ca iubesti schimbarea, calatoria si iti cauti sa traiesti viata la maxim. Te plictisesti repede si ai nevoie de noutate ca sa te simti stimulat. Te adaptezi foarte usor. Stii sa manuiesti cuvintele si foarte probabil ai talent scriitoricesc. Dispui de o minte rapida si analitica. Esti original si practic, dar poti fi foarte dezordonat. Trebuie sa faci un efort urias de vointa ca sa termini un proiect, o data inceput.

Ziua de Nastere 15

Trasaturi pozitive: sentimente materne, spirit casnic, intelegere, simt artistic, generozitate
Trasaturi negative: codependenta emotionala, rezistenta la schimbare, incapatanare, manipulare
O Zi de Nastere cu numarul 15 indica simt artistic si creativitate, precum si talent pentru limbile straine. Esti foarte sensibil la critica. Reactia ta la critica este de a-i ajuta pe ceilalti, neglijandu-te complet pe tine insuti. Cauti sa traiesti dupa Regula de Aur, tratandu-i pe ceilalti asa cum ai vrea sa fii tu tratat. Iti doresti stabilitatea din interiorul unei familii sau al unei comunitati, dar in acelasi timp ai in inima un dor duca ce face dificil sa te asezi la casa ta.

Ziua de Nastere 16

Trasaturi pozitive: abilitati tehnice deosebite, inovatie, creativitate, spirit analitic, originalitate
Trasaturi negative: sentimente refulate, mizantropie, lipsa de logica, cinism, raceala sentimentelor
O Zi de Nastere cu numarul 16 arata interesul pentru filozofie si pentru aspectele spirituale ale vietii. Esti atras de lumea nevazuta, si intr-un fel te simti ca un extraterestru pe planeta Pamant. Posezi o inteligenta fina si o minte analitica, capabila de o maxima concentrare, putand patrunde in profunzimea oricarui domeniu pe care il abordezi. Ai insa tendinta de a te desprinde de realitate, devenind visator si lipsit de simt practic.

Ziua de Nastere 17

Trasaturi pozitive: optimism, organizare, pragmatism, agerime, simtul afacerilor
Trasaturi negative: lipsa de continuitate, superficialite, timiditate, lacomie
O Zi de Nastere cu numarul 17 arata ca esti foarte ambitios, ai simtul afacerilor si dispui de un instinct financiar excelent. Esti increzator in fortele tale si ai asteptari foarte mari de la tine insuti. Asteptarile celorlalti au in egala masura darul de a te stimula, in special daca isi exprima indoiala ca esti capabil sa duci la capat ceea ce ti-ai propus. Tii foarte mult la statutul tau social si simti nevoia sa iti afisezi in lume reusitele financiare, printr-o masina scumpa sau o casa impozanta. Visul tau este sa iti marchezi prezenta in lume, fie din punct de vedere social sau ca om de afaceri.

Ziua de Nastere 18

Trasaturi pozitive: creativiate, spirit umanitar, filantropie, generozitate, minte deschisa
Trasaturi negative: regina dramei, dependenta emotionala, complexul martirului, nestatornicie, stima de sine scazuta
O Zi de Nastere cu numarul 18 arata ca esti un lider innascut si un manager eficient, capabil sa ii organizezi si sa ii inspiri pe ceilalti. Succesul va veni mai tarziu in viata, cand te vei hotara ce vrei sa faci cu adevarat. Vei face multe multe calatorii si multe schimbari. In adancul tau, visezi sa oferi oamenilor o viata mai buna, fie este vorba de comunitatea ta, tara ta sau intreaga omenire. Sub aparenta calma si aristocratica pe care o afisezi se ascunde adesea multa frustrare, venita din sentimentul ca nu ai primit ceea ce ti se cuvenea in viata – fie din partea parintilor, a colegilor sau a comunitatii.

Ziua de Nastere 19

Trasaturi pozitive: abilitati de conducator, imcredere in fortele proprii, carisma, energie, entuziasm
Trasaturi negative: aroganta, egoism, ingamfare, frivoliate, indisciplina
O Zi de Nastere cu numarul 19 indica determinare si o nevoie puternica de independenta. Esti dispus sa lupti pentru a obtine autononomia, si esti capabil sa induri multe privatiuni si dezamagiri pana cand vei dobandi libertatea pe care o doresti atat de mult. Dorinta de independenta este atat de puternica incat pune in umbra orice alta nevoie. In inima ta esti un vesnic pionier, insetat sa descopere taramuri noi. Pentru aceasta esti gata sa iti asumi orice risc. Esti un idealist; in cazul in care idealurile tale esueaza, aluneci intr-o stare de amaraciune si negativitate generala.

Ziua de Nastere 20

Trasaturi pozitive: simtul umorului, intelegere, farmec personal, afectiune, imaginatie
Trasaturi negative: sarcasm, autocompatimire, spirit critic, asteptari nerealiste
O Zi de Nastere cu numarul 20 arata ca esti foarte sensibil si impresionabil. Percepi cu usurinta sentimentele celorlalti, chiar si atunci cand incearca sa le ascunda. Fiind atat de receptiv la mediu, sentimentele celor din jur iti influenteaza emotiile, precum valurile unei mari ce leagana o corabie. Esti profund miscat de tot ceea ce inseamnna frumusete, armonie si dtagoste. Oferi multa afectiune si ai nevoie sa primesti la randul tau tau la fel de multa. Iti place sa iti perteci timpul impreuna cu familia si prietenii. Urasi singuratatea.

Ziua de Nastere 21

Trasaturi pozitive: flexibilitate, energie, relaxare, carisma, simtul conversatiei
Trasaturi negative: imprastiere, nervozitate, hipersensibilitate, frivolitate, nestatornicie
O Zi de Nastere cu numarul 21 arata ca esti o persoana extrem de creativa si plina de vitalitate, cu o dorinta puternica de succes. Dispui de o imaginatie exploziva, ce se manifesta in tot ceea ce faci, de la conversatia scanteietoare si pana la cele mai importante proiecte ale tale. Entuziast si antrenant, esti sufletul oricarei reuniuni si poti transforma cea mai plictisitoare adunare intr-o petrecere de neuitat. Te enervezi usor si ai tendinte paranoice, in special cand esti provocat, sau cand imaginatia ta bogata scapa de sub control.

Ziua de Nastere 22

Trasaturi pozitive: idealism, pragmatism, creativitate, ingeniozitate, intuitie
Trasaturi negative: rigiditate, timiditate, obsesie pentru munca, incapatanare, fanatism
O Zi de Nastere cu numarul 22 indica o persoana cu viziune, si cu capacitatea de a o pune in practica. Desi esti un om puternic, dimensiunea ambitiilor tale iti creeaza uneori un sentiment profund de teama. In adancul tau ai senzatia ca nici o realizare nu va egala visul tau originar, si acest lucru te poate determina sa renunti la ambitiile tale, retragandu-te in dezamagire. Ai o intuitie deosebita si o perceptie ce merge dincolo de limitele normale. Esti o persoana ce reuneste cu succes idealismul si simtul practic, si cauti intotdeauna sa iti transpui idealurile in planuri concrete.

Ziua de Nastere 23

Trasaturi pozitive: farmec personal, istetime, carisma, spirit de cautator, putere de convingere
Trasaturi negative: nervozitate, nerabdare, se plictiseste usor, superficialitate, lipsa de loialitate
O Zi de Nastere cu numarul 23 indica faptul ca iubesti schimbarea si emotia, si cauti sa traiesti fiecare clipa din plin. Vrei sa experimentezi totul. Esti flexibil si adaptabil, iti faci prieteni cu usurinta si te intelegi bine cu majoritatea oamenilor pe care ii intalnesti. Nu-ti place sa ramai mult timp intr-un singur loc; te plictisesti repede si devii nervos si agitat. Esti inteligent si foarte creativ, insa ai tendinta de a evita responsabilitatile. Ai o slabiciune pentru tot ceea ce satisface simturile, si nu rareori faci abuz de mancare, alcool si/sau sex.

Ziua de Nastere 24

Trasaturi pozitive: diplomatie, spirit de echipa, afectiune, spirit de dreptate, iubitor
Trasaturi negative: autocompatimire, obsesie pentru munca, sufocant, temator
O Zi de Nastere cu numarul 24 arata ca familia este foarte importanta pentru tine. Esti sensibil si sentimental si iti manifesti deschis dragostea. Ai tendinta de a te lasa dus de sentimente, devenind melodramatic. Orice critica la adresa ta are darul de a starni o adevarata furtuna emotionala. Esti dispus sa lasi foarte mult de la tine ca sa mentii echilibrul si armonia in relatii. Prietenii gasesc intotdeauna la tine un umar pe care sa planga. Esti responsabil si doritor sa ii ajuti pe ceilalti, insa poti intra in bucluc din cauza ca te amesteci in relatiile altora.

Ziua de Nastere 25

Trasaturi pozitive: logica, intuitie, ratiune, responsabilitate, perfectionism
Trasaturi negative: inflexibilitate, paranoia, introversiune, mizantropie, obsesie
O Zi de Nastere cu numarul 25 arata ca posezi o inteligenta ascutita si o gandire rationala, bazata pe o logica solida. In acelasi timp dispui si de o intuitie foarte fina care, bine folosita, te poate ghida prin meandrele vietii. Deviza ta este “Cerceteaza si apoi crede”. Nu iei nici o hotarare fara a studia si a analiza temeinic faptele si informatiile. Esti foarte sensibil si capabil de sentimente profunde, insa te manifesti mai greu, preferand o atitudine rezervata si retrasa.

Ziua de Nastere 26

Trasaturi pozitive: sociabilitate, cooperare, farmec personal, eficienta, ambitie
Trasaturi negative: spirit manipulator, superficialitate, materialism, lacomie, exagerare
O Zi de Nastere cu numarul 26 arata ca ai un simt financiar bine dezvoltat si talent pentru afaceri. Esti realist, increzator, practic si extrem de ambitios. Esti un bun manager si organizator. Ai o viziune larga asupra lucrurilor, insa adesea neglijezi detaliile. Esti diplomat si plin de tact. Preferi sa rezolvi lucrurile prin puterea persuasiunii, mai degraba decat sa aplici forta. Iti doresti sa ocupi o pozitie importanta in societate. Esti mandru de posesiunile tale si ai tendinta de a-ti afisa in mod ostentativ statutul si averea, printr-o masina scumpa sau o casa impozanta.

Ziua de Nastere 27

Trasaturi pozitive: spirit umanitar, interes pentru filozofie, minte deschisa, toleranta, generozitate
Trasaturi negative: nervozitate, gandire lineara, usor de frustrat, incapatanare, fanatism
O Zi de Nastere cu numarul 27 indica faptul ca esti o persoana cu spirit umanitar si capabila de daruire pana la sacrificiu. Lucrezi bine impreuna oamenii, insa in acelasi timp ai nevoie sa petreci o parte din timp in singuratate pentru a te relaxa si a medita. Aceasta Zi de Nastere confera o minte deshisa, toleranta, generozitate si spirit de cooperare. Esti foarte sensibil la nevoile si sentinentele celorlalti, iar intr-o prietenie oferi foarte mult, fara a astepta sa primesti nimic in schimb.


Ziua de Nastere 28

Trasaturi pozitive: abilitati de conducator, vointa, incredere in sine, originalitate, forta
Trasaturi negative: raceala, lipsa de sensibilitate, obsesie pentru munca, dominatie
O Zi de Nastere cu numarul 28 arata ca esti o persoana ce imbina abilitatile de conducere cu spiritul de cooperare. Esti idealist, nonconformist, si independent. Esti extrem de ambitios, insa, in ciuda increderii pe care ai o ai in tine, ai nevoie de multa incurajare. Esti un deschizator de drumuri; iti place sa fii primul care lanseaza o idee, un proiect, o afacere. O data ce lucrurile sunt puse in miscare, preferi insa sa-i lasi pe altii sa se ocupe de punerea lor in practica. O data ce te dedici unei idei, poti deveni extrem de rigid si incapatanat. Ai tendinta sa te identifici cu ideile tale si nu esti dispus sa le schimbi cu nici un chip.

Ziua de Nastere 29

Trasaturi pozitive: idealism, creativitate, intuitie, capacitate de analiza, stabileste usor legaturi cu oamenii
Trasaturi negative: lipsa de continuitate, pesimism, autoindulgenta, lipsa de realism, lipsa de simt practic
O Zi de Nastere cu numarul 29 arata ca esti extrem de creativ si dispui de o intuitie foarte buna. Latura spirituala a vietii va ocupa intotdeauna un loc important, indiferent de ceea ce alegi sa faci. Aspiri la starea de uniune cu tot ceea ce exista. In adancul tau simti legatura cu forta universala, si nimic nu va schimba asta. Posezi o gandire fina si o judecata ascutita, insa aceste calitati nu au nimic de-a face cu logica sau ratiunea. Viata este adevarata ta sursa de inspiratie. In sinea ta, esti constient ca te afli in mainile destinului, si ca nu poti face altceva decat sa te lasi in voia acelor forte inalte ce te indruma pe calea vietii.

Ziua de Nastere 30

Trasaturi pozitive: carisma, istetime, empatie, abilitati scriitoricesti, expresivitate
Trasaturi negative: egocentrism, regina dramei, lipsa de concentrare, desprindere de realitate, lenevie
O Zi de Nastere cu numarul 30 arata ca posezi un talent creativ si artistic deosebit. Esti inteligent, imaginativ si ai darul vorbirii. Esti prietenos si sociabil, afectuos si iubitor, insa capricios si cu toane. Dispozitia ta oscileaza cu usurinta de la veselie la iritare si invers. Ai un simt al armoniei si al frumosului care se refelcta in tot ceea ce faci – de la felul in care te imbraci pana la modul in care iti decorezi casa.


Ziua de Nastere 31

Trasaturi pozitive: energie, persoana de nadejde, perceptie, orientare catre detalii
Trasaturi negative: lipsa de imaginatie, seriozitate exagerata, hipersensibilitate, nesiguranta, obsesie
O Zi de Nastere cu numarul 31 arata ca esti o persoana responsabila, pentru care familia, traditiile si comunitatea ocupa un loc important. Iti plac lucrurile solide si practice, si ai tendinta de a deveni rigid si incapatanat, ancorat intr-un univers pragmatic si in metode bine stabilite. Cu toate acestea, dispui de un talent artistic ce iti cauta o forma concreta de manifestare. Iubesti natura, care pentru tine semnifica uniunea suprema a frumusetii, formei si functiei. Ai tendinta sa iti ocupi cea mai mare parte a timpului muncind, uitand sa te relaxezi si sa te bucuri de viata.

sursa: http://www.numereledestinului.ro/ziua-de-nastere/

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts