26 February 2015

Designul Interior si Stickerele Decorative | Interior Design and Decorative Stickers

Cand vine vorba despre amenajarea peretilor, ai de ales din mai multe variante: lavabila, tapet/fototapet sau o varianta pentru orice buzunar si anume stickerul decorativ. 

Stickerele Decorative sunt modele autocolante, modele ce se obtin prin taierea autocolantului cu masini speciale, rezultand un design deosebit, avand rolul de a anima incaperea in care sunt utilizate, fie pe tot peretele, fie doar intr-un coltisor sau pe orice suprafata neteda si curata (perete, lemn, sticla). Astfel orice incapere poate primi un aspect proaspat si vesel daca decorezi peretii cu stickere. Le poti folosi in intreaga locuinta, de la dormitor la living, pana la baie, bucatarie si chiar debara, incaperea aleasa transformandu-se dintr-o camera plictisitoare intr-una eleganta, cu design unic. 

Avantajul utilizarii stickerelor decorative este ca poti sa-ti alegi singur modelul, in functie de personalitatea si preferintele tale, acesta fiind un amanunt foarte important, deoarece vor influenta nu doar starea ta de spirit, ci si impresiile musafirilor despre tine.

Pot fi inlocuite oricand simti ca devin monotone, pentru ca se dezlipesc cu usurinta. De asemenea pot fi achizitionate din magazinele pentru casa si decor, de pe site-urile de profil sau de la agentiile de publicitate din orasul tau. 

Nu implica un efort prea mare si nici costuri foarte mari. Preturile variaza de la 10-400Lei, in functie de model monocrom sau multicolor, reprezentand peisaje, personaje din desene animate, artisti preferati, plante, animale si alte vietuitoare, masini, avioane, cuvinte, simboluri abstracte etc. si de dimensiunea pe care o doresti sa o aiba. 

Mai jos, gasesti o galerie, din care te poti inspira.
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts